Sterk in grond en sloopwerk

Het juiste materiaal met vakkundige mensen

Wij zijn gespecialiseerd in het grond en sloopwerk op diverse gebieden. Onze mensen zijn vakkundig en werken met professioneel materiaal.

Bestraten

We zeggen het maar ronduit, bestraten is een vak. Er zijn veel facetten waar rekening mee gehouden moet worden bij het bestraten van bijvoorbeeld uw tuin, inrit, parkeerplaats. Afwatering is er een van. Is dat niet goed, dan loopt u door de plassen naar de voordeur. Wij bestraten met de hand omdat we vakmensen zijn in hart en nieren. En gaan voor het beste resultaat. We willen trots zijn op de projecten die we afleveren en u moet er jarenlang van kunnen genieten.

Er komt veel kijken bij Bestrating. Wij ontzorgen en ondersteunen u waar nodig en houden rekening met de belangrijke randzaken.

Divers

Bestratingswerkzaamheden behoren al jaren tot ons werkpakket. Wij hebben een team van stratenmakers in huis dat een zeer divers pakket aan bestratingswerkzaamheden aan kan. Van groot tot klein. Pleinen, straten, wegen, maar zeker ook hoge kwaliteit sierbestrating kan aan onze mensen worden toevertrouwd. Siertuinen, terrassen, bedrijfspleinen en -terreinen of opritten, wij doen het allemaal!

Vragen of meer informatie over onze bestrating. Neem vrijblijvend contact met ons op.