Sterk in grond en sloopwerk

Het juiste materiaal met vakkundige mensen

Wij zijn gespecialiseerd in het grond en sloopwerk op diverse gebieden. Onze mensen zijn vakkundig en werken met professioneel materiaal.

Sloopwerk

Sloopwerkzaamheden zijn vaak omvangrijker dan gedacht. Het is belangrijk dat de werkzaamheden veilig en verantwoord worden uitgevoerd. Met modern materieel en aandacht voor de omgeving en het milieu proberen wij dit te bewerkstelligen.

Sloop van een gebouw, een fundering of een deel daarvan? Met de juiste mensen en materiaal maken we het met de grond gelijk.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden op het gebied van sloopwerkzaamheden variëren van renovatiesloop tot totaalsloop; woningen, tuinen, bouwwerken en bedrijven enz. Voor het uitvoeren van die sloopwerken hebben wij professioneel gereedschap tot beschikking. Van Elektrisch handgereedschap tot moderne machines voorzien van allerlei toebehoren zoals sorteergrijpers en sloophamers. Daarom kunnen wij bij deze werkzaamheden een op maat gemaakt pakket aanbieden.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het renovatie sloopwerk van woningen. Dit doen wij voor particulieren, bouwbedrijven, woningverhuurders en woningbouwverenigingen.

Vragen of meer informatie over onze sloopwerkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontruimingen

Wij ontruimen woningen na bijvoorbeeld een overlijden of huisuitzetting en zorgen dat de woning veegschoon opgeleverd kan worden